Thermia Värmepumpar

Om Thermia

Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpsystem för uppvärmning, varmvatten, och kyla. Thermias arbete med forskning och utveckling utgår från en av Europas modernaste anläggningar och företaget är ett av de ledande företagen på den europeiska marknaden. Thermia, som är en del av Stiebel Eltron, har  ca 200 anställda.

Vi söker nu två medarbetare till vårt Customer Service Center i Arvika, de aktuella tjänsterna kommer att tillhöra gruppen som arbetar med teknisk support till våra kunder.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med teknisk support till våra återförsäljare på både den svenska marknaden och exportmarknaden, för att ge dem support i deras verksamhet mot våra slutkunder.
Tillsammans med övriga medarbetare i gruppen kommer du att ta emot och besvara frågor via telefon och e-post om teknik, felsökning och installation av värmepumpar och värmesystem.

I tjänsten ingår resor inom Sverige och till andra länder i Europa där du ska medverka och bistå med tekniskt kunnande vid installationer och vid uppstart av våra anläggningar.

Din profil

En bedömning kommer att göras utifrån dina erfarenheter och kunskaper på våra produkter eller andra värmepumpsfabrikat. Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund och har arbetat inom t ex kyl, el eller VVS. Goda kunskaper i engelska både muntligt och skriftligt är ett krav.
Vi söker dig med för oss rätt erfarenhet och en förmåga att arbeta med stort kundfokus. Vi kommer att lägga stor vikt på din personliga lämplighet och hur vi tror du kommer passa in i vår grupp.

Som person tror vi att du är handlingskraftig och framåt samt positiv och kundmedveten. Vidare är du prestigelös och en lagspelare med en affärsmässig syn på verksamheten.
Eventuella frågor besvaras av Henrik Magnusson, Chef Teknisk Support, tfn +46722540951.
Vi arbetar med ett löpande urval och önskar därför ha din ansökan snarast möjligt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Arvika
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4
Kontakt
  • Peter Särnblad/ HR Chef, 070-2944794
  • Henrik Magnusson / Teknisk Support Chef, 072-2540951
Facklig företrädare
  • Albrecht Wurtz, Akademikerföreningen, 0570-84736
  • Esmeralda Peeters, Unionen, 0570-84793
Publicerat 2019-03-28
Sista ansökningsdag 2019-04-28

Tillbaka till lediga jobb